Personlig business support for solo-selvstændige og små virksomheder

Lad ikke manglen på sparring og hjælp stå i vejen for din business og det liv du drømmer om. Du behøver ikke være alene om det hele.

Hvem er det til?

Er du solo-selvstændig eller driver du en lille business, der primært opererer digital, men savner en sparringspartner, som du kan vende hverdagens udfordringer og fremtidens usikkerhed med, så kan jeg hjælpe dig. At være selvstændig kan give en stor mængde frihed og fleksibilitet, men kan også give anledning til mange frustrationer. Du står ofte helt alene med alle opgaverne på to do listen og jonglerer mellem et hav af forskellige hatte. Salg, marketing, administration, webudvikling og kundeservice. Ja listen er lang.

Jeg tror på, at du kan skabe en business, der matcher et liv på dine præmisser, hvor du bestemmer, hvordan success ser ud.
Med det personlige business support program, står jeg tilrådighed for dig og din business - lidt ala en freelance businesspartner.

Det er individuelt

Partnerprogrammet er for dig, der gerne vil have tæt kontakt og have 360 graders dybdegående sparring og udfordring, så du ikke står alene om det hele. Kom igang ved at booke et introduktionsmøde - helt uforpligtende - så vi kan lære hinanden bedre at kende. For selvom mange virksomheders udfordringer ligner hinanden, så afhænger tilgangen af hvem du er som menneske. Vi samarbejder om at bygge den business der passer til og til dine værdier - ikke alle mulig andres.

1, 2, 3 og vi er igang

 1. 1 Vi lærer hinanden at kende Jeg lærer dig og din business bedre at kende. Hvorfor driver du din business og hvordan ser success ud?
 2. 2 Vi lægger en plan Sammen lægger vi en plan for, hvor der kan optimeres og tilpasses. Hvad skal vi introducere af tiltag?
 3. 3 Sparring Jeg er der for at hjælpe dig og din business med at komme derhen, hvor du gerne vil hen. Du står ikke alene.

Personlig Business Support

 • Holistisk gennemgang Hvem er du og hvilken business drømemr du om? Alt det der gør dig til dig og din business til netop din.
 • 24-timers adgang Du kan altid kontakte mig på WhatsApp, hvis du lige har brug for at vende noget.
 • Månedlig 90 minutters deep-diveVi går i dybden og tager temperaturen på forretning og finder ud af i hvilken retning, der skal arbejdes og hvordan.
 • 2 x StatusopdateringHurtig status update. Hvad har du fokus på? Var der nogle udfordringer? Hvad var godt og skidt de forgangne 14 dage.
 • StrategiVi samarbejder om at udarbejde en strategi, så du altid ved hvilken retning du bør løbe.
 • Kend dine talVi opstiller sammen relevante nøgletal og holder øje med, at din business er profitabel.
 • Kend din kundeLøbende arbjeder vi med at lære dine kunder bedre at kende, så vi kan optimere kundernes oplevelse.
 • VIP-access til kurser og materialerFuld adgang til kurser og ressourcer her på siden - samt early access til events.

6.000 DKK per måned ex. moms

Hør hvad andre siger om business support programmet