Personlig business support for dig, den solo-selvstændige, der driver en online business.

Lad ikke manglen på sparring og hjælp stå i vejen for din business og det liv du drømmer om. Du behøver ikke være alene om det hele.

Hvem er det til?

Er du solo-selvstændig eller driver du en lille business, der primært opererer digital, men savner en sparringspartner, som du kan vende hverdagens udfordringer og fremtidens usikkerhed med, så kan jeg hjælpe dig. At være selvstændig kan give en stor mængde frihed og fleksibilitet, men kan også give anledning til mange frustrationer. Du står ofte helt alene med alle opgaverne på to do listen og jonglerer mellem et hav af forskellige hatte. Salg, marketing, administration, webudvikling og kundeservice. Ja listen er lang.

Jeg tror på, at du kan skabe en business, der matcher et liv på dine præmisser, hvor du bestemmer, hvordan success ser ud. Med det personlige business support program, står jeg tilrådighed for dig og din business - lidt ala en freelance businesspartner.

Altid individuelt og personligt

Partnerprogrammet er for dig, der gerne vil have tæt kontakt og have 360 graders dybdegående sparring og udfordring, så du ikke står alene om det hele. Kom igang ved at booke et introduktionsmøde - helt uforpligtende - så vi kan lære hinanden bedre at kende. For selvom mange virksomheders udfordringer ligner hinanden, så afhænger tilgangen af hvem du er som menneske. Vi samarbejder om at bygge den business der passer til og til dine værdier - ikke alle mulig andres.

1, 2, 3 og vi er igang

  1. 1 Vi lærer hinanden at kende Jeg lærer dig og din business bedre at kende. Hvorfor driver du din business og hvordan ser success ud?
  2. 2 Vi lægger en plan Sammen lægger vi en plan for, hvor der kan optimeres og tilpasses. Hvad skal vi introducere af tiltag?
  3. 3 Sparring Jeg er der for at hjælpe dig og din business med at komme derhen, hvor du gerne vil hen. Du står ikke alene.

Personlig Business Support

  • 24-timers adgang Du kan altid kontakte mig på WhatsApp, hvis du lige har brug for at vende noget.
  • 90 min deep-diveVi går i dybden og tager temperaturen på forretning og finder ud af i hvilken retning, der skal arbejdes og hvordan.
  • 2 x 15 min briefingHurtig status update. Hvad har du fokus på? Var der nogle udfordringer? Hvad var godt og skidt de forgangne 14 dage.
  • Holistisk gennemgang Hvem er du og hvilken business drømemr du om? Alt det der gør dig til dig og din business til netop din. Vi arbejde med strategi, kundeindsigt og nægletal.
  • VIP-access til kurser og materialerFuld adgang til kurser og ressourcer her på siden - samt early access til events.

6.000 DKK per måned ex. moms

Hør hvad andre siger om business partner programmet

Samarbejdet med Nicki Frandsen er 100% sikkert en af de bedste ting jeg har gjort for min forretning.

I forbindelse med rådgivning/sparring han har været en uvurderlig hjælp når det gælder om at være foran med planlægningen, da man som et lille firma nemt kan ”drukne” i hverdagens gøremål.

Nicki hjælper mig med mange ting, det gælder teknisk udvikling hvor han har været uundværlig i optimering af webshoppen, min fragtbestilling er blevet effektiviseret så meget så jeg kun kan sidde og smile lidt, når jeg tænker på hvor mange timer der efterfølgende er sparet på den konto.

Ud over det tekniske har det stor værdi for mig at jeg har en erfaren medspiller, der kan hjælpe med at få styr på de mange ideer som man ofte får som selvstændig, så der ikke kommer alt for mange bolde i luften på én gang.

Når man er alene om at drive sit firma, kan man meget let få fornemmelsen af at drukne under de mange ting man skal have styr på, ud over at betjene sine kunder. Så er det bare en super ting at have en samarbejdspartner der hjælper med at fjerne flaskehalse og effektivisere arbejdsgange, så jeg kan bruge mere tid på at forkæle mine kunder og arbejde med de planter som jeg har kærlighed for.

Det er muligt at det lyder lidt sødsuppe-agtigt og som en kliche, men jeg var aldrig nået så langt som jeg er, hvis jeg ikke havde haft Nicki med på sidelinjen.

Stig Pedersen
Indehaver, PlanteCenter Fyn

Kan kun varmt anbefale et samarbejde med Nicki

Der vil være ting du overser og ikke har tænkt på. Her har det været guld værd for by Hornsleth at have Nicki som sparringspartner.

By Hornsleth og undertegnet har arbejdet sammen med Nicki Frandsen i 5 år hvis ikke mere.

Det var lidt tilfældigheder vi startede vores samarbejde. Nicki startede med udbygningen af vores hjemmeside på den tekniske og grafiske del og senere har vi fået bygget sparring og ikke mindst også Google annoncering på. Det har været en utrolig vigtig brik at have Nicki med indover disse vigtige opgave. Det har ført os til den forretning vi har i dag, samt er det med til at præge forretningens fortsatte udvikling.

At drive en webshop og har taget valget, at dette skal ske uden ansatte, ja, så har du rigtig mange kasketter på og er lidt en umulig opgave, hvis du ikke har nogen at sparre med. Derfor har det også været vigtigt for forretningen, at vi har fortsat dette samarbejde, da Nicki har et utroligt godt kendskab til vores politik, holdninger og ikke mindst et kæmpe kendskab til de produkter vi sælger. Derfor giver det så gode synergier at Nicki har fingeren på pulsen, på så bred en vifte af processor der skal til for at drive en god forretning i dag.

I en tid hvor vi i denne verden har oplevet situationer som Corona, stigende kost og fragtpriser, krig, kæmpe inflation og energikriser, der skal du som webshop været omstillingsparat. Det kan måske gøres alene, men resultatet i den anden bliver bare ikke godt nok. Der vil være ting du vil overser og ikke har tænkt på. Her har det været guld værd for by Hornsleth at have Nicki som sparringspartner. Vi kommer igennem svære tider, men med gode resultater og det har derfor været en værdifuld investering at have Nicki med indover, ellers tør jeg ikke tænke på hvor vi så var havnet i dag.

Det fjerner en masse fra skuldrene at blot kunne give bolden videre og giver smil på læben når Nicki på eget initiativ har taget tiltag til forbedringer.

Kan kun varmt anbefale et samarbejde med Nicki.

Carsten Hornsleth
Indehaver, by Hornsleth

Er det noget for dig - skriv dig op her

Det er vigtigt for mig at du og din business får den opmærksomhed som i fortjener. Derfor arbejder jeg kun med en lille gruppe af mennesker på samme tid og folk der er ikke er i direkte konkurrence. Hvis du er interesseret i at komme på venteliste til en åben plads, så send mig en mail.