Hej, jeg er Nicki

Jeg hjælper solo-selvstændige med at skabe en bedre business, der tillader work-life balance for den ejeren. For mig handler en bedre business ikke nødvendigvis om en større business eller om at blive det næste Instagram. Mange iværksættere er drevet mod at starte deres egen business ud fra en drøm om mere frihed, fleksibilitet og selvbestemmelse. Om at have mere tid med famille og venner, tid til hobbier, eller mere ferie måske. Alligevel bliver mange solo-selvstændige overvældede af alle de ting der skal gøre i deres business eller illusionen om, at vækst skal ske for enhver pris, hvilket gør, at de helt glemmer de drømme de havde, da de startede deres business. Derfor tror jeg på, at en bedre business er en, der er profitabel og samtidig tillader ejeren at have frihed, fleksibilitet, og selv kan bestemme hvordan success ser ud for. Med andre ord en bedre business er en livsstils-business. En business der understøtter ejerens livsstil.

Jeg er fra Danmark, men betragter egentlig mig selv som rejsende. Siden 2005 har jeg været i stand til at arbejde uafhængigt af lokation så længe, der er adgang til internet. Det betyder, at jeg nogle gange tager et opkald fra toppen af et bjerg i Spanien eller besvarer mails fra et kontorfællesskab (co-working) i Thailand. Jeg trives i et miljø, hvor jeg har mulighed for at dele ideer og erfaringer med andre professionelle til et netværkmøde eller en sparringssession. Et miljø hvor jeg møder mennesker fra vidt forskellige brancher, baggrunde og kulturer, men som alle kan bidrage til en inspirerende samtale over en drink til en solnedgang i Mexico. At udforske verden, tilberede et lækkert måltid med nye bekendtskaber, eller tage på en hike er en del af min livsstil. Det gør mig glad - men det gør mig også bedre til mit arbejde.

En kombination af akademisk baggrund, Cand. Mag. Informationsvidenskab, autodidakt webudvikler, og erfaring fra nærmest alle aspekter af en række solo-selvstændiges business har givet mig et generalistisk kompetencesæt. Dette er nok mit største aktiv. Det har nemlig givet mig even til at forstå (næsten) alle områder af en business og samtidig oversætte viden fra forskellige brancher og fagområder til noget, der kan forstås af den solo-selvstændige og samtidig være med til at skabe en bedre business. Gennem de sidste 8 år har jeg således arbejdet sammen med en række solo-selvstændige om marketing, webudvikling, kundeservice, logistik, dataanalyse, nøgletal, research og meget andet. Udgangspunktet har altid været; at lære både dig og din business så godt at kende, at jeg kan kan tilbyde support, samarbejde og perspektiv, så vi sammen kan bygge en bedre business - for den solo-selvstændige.

Jeg tror på dig og på, at det er muligt for dig at skabe en business, der matcher det liv og den livsstil, som du gerne vil have.

Contact

Email
nf [at] nickifrandsen.dk
WhatsApp
+45 2960 8301
Twitter
@nickifrandsen
Instagram
@nickifrandsen